Beau Bezoekt

Haarlem105 heeft er een nieuwe ster bij. Wij geven haar graag de gelegenheid om zich hier voor te stellen. Kijk hier het programma Beau Bezoekt.

Ik ben Beaudine: presentatrice, verslaggever en programmamaker bij Haarlem 105. Daar schrijf en presenteer ik mijn eigen programma’s. De afgelopen maanden heb ik een nieuw programma gemaakt, waar ik bij ondernemers en instellingen in Haarlem en omstreken langs ben gegaan om een dagje mee te lopen. Van het aankleden van Marijke Helwegen voor een première tot aan het besturen van een heftruck, in ‘Beau bezoekt’ zullen acht diverse en unieke bedrijven mij een dagje leren hoe het er bij hen aan toe gaat. Het feelgood-programma zal vanaf aanstaande vrijdag 16 oktober om 20.00 uur te zien zijn op de tv-zender, website en social media van Haarlem 105. 

Al sinds klein meisje werd ik zielsgelukkig van optreden, presenteren, entertainen en op het podium/voor de camera staan. Ik besloot mezelf op dit gebied maximaal te ontwikkelen en deed auditie voor de vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Op deze opleiding tijdens mijn middelbare school en daarna in mijn vrije tijd naast en op mijn studie, heb ik veel ervaring opgedaan op acteergebied waarbij ik heb geleerd om op de best mogelijke manier een bepaald verhaal over te brengen, echter merkte ik dat er iets ontbrak. Ik kwam erachter dat ik presenteren in de klas altijd geweldig vond om te doen en dus besloot ik me hierop te gaan richten. Ik was speldeelnemer in de halve finale van het RTL-programma ‘Screentest’ en was zo onder de indruk van de opdrachten die de presenteertalenten uitvoerden dat ik meteen wist dat ik ook in dit genre wilde gaan beginnen. Ik gaf mezelf op voor het SBS6 programma ‘De Perfecte Vraag’, waarbij ik als presentatrice van tevoren bedachte vragen stelde aan het publiek. Ook ben ik deelnemer geweest in de serie ‘De Hongerige Wolven’ op Stuk TV. Daar gingen we aan het eind van elke dag ‘quoten’ (in de camera vertellen over hoe de dag was verlopen: een soort presenteren dus) en dit was zonder twijfel het lievelingsmoment van mijn dag haha!

Vóór ‘Beau bezoekt’ heb ik op Haarlem 105 samen met een vriendinnetje het programma ‘Ik zie, ik zie in 023’ gemaakt, waarbij we op zoek gingen naar unieke verhalen, evenementen en plekken in de regio. Ik merkte dat het entertainment genre goed bij mij paste en ik wilde graag het Haarlemse bedrijfsleven op de kaart zetten. Ik wist al wel dat in Haarlem en omstreken een enorm scala aan verschillende soorten bedrijfstakken te vinden was, maar ik vond het echt geweldig om te horen wat voor verhalen daarachter zaten. Ik heb ervoor gekozen om mijn handen vuil te maken aan werkzaamheden die ik nooit eerder had uitgevoerd, wat de nodige vermakelijke scènes heeft opgeleverd. ?  Ik vond het enorm bijzonder om een kijkje te krijgen bij deze hardwerkende ondernemers en ik ben erg blij met het eindresultaat. Wie zin heeft in een vrolijke 10 minuten met de Haarlemse entrepreneurs, moet zeker Beau bezoekt gaan kijken!