Over Haarlemse Zaken

Over Haarlemse Zaken

Haarlem is een mooie en gezellige stad. Het heeft een prachtige binnenstad met de Grote Markt en zijn karakteristieke kerk als middelpunt. Rondom die Grote Markt leuke en pittoreske winkelstraatjes met originele winkels en mooie horeca zaken.

Haarlem hoort dan ook bij de top 5 van te bezoeken steden voor toeristen en Nederlanders die er een dagje op uit gaan.


Naast dat Haarlem veel te bieden heeft voor dagjesmensen en toeristen is deze stad ook een uitstekende vestigingsplaats voor veel bedrijven. Haarlem ligt centraal. De havens van Amsterdam, de luchthaven, het is allemaal in 30 minuten te bereiken vanuit het centrum van Haarlem.

Op HaarlemseZaken staat het zakendoen in Haarlem centraal. Wij berichten over ondernemingen en over zakendoen in Haarlem. Dat doen wij met ondernemers en voor ondernemers, wij houden je op de hoogte. Als je zelf tips hebt die voor HaarlemseZaken leuk of van belang zijn, mail ze naar info@haarlemsezaken.nl

Wil je jouw bedrijf presenteren of heb je opmerkingen die je graag wil delen met andere Haarlemse ondernemers dan kan dat. Wij communiceren niet alleen via deze website maar wij verzorgen ook de communicatie via de kanalen:

Twitter.com/Haarlem en Facebook.com/Haarlemsezaken

HaarlemseZaken is een intiatief van Huizentweets BV.

X