Vermogensbeheerder Aberfeld ruilt Amsterdam voor Haarlem

Aberfeld vermogensbeheer, opgericht in 2009 en gevestigd te Amsterdam sinds 2010 verhuist per 1 juni 2017 naar Haarlem.

Aberfeld vermogensbeheer is gevestigd aan de Vijzelstraat 20 in het centrum van Amsterdam. Door de toenemende drukte in het centrum van Amsterdam en omdat het niet meer noodzakelijk is voor beleggingsondernemingen om in Amsterdam gevestigd te zijn hebben medewerkers en directie besloten om Amsterdam te verlaten.

De binnenstad van Amsterdam raakt overvol en de aanhoudende werkzaamheden aan de noord-zuid metroverbinding veroorzaken regelmatig een chaos in de directe omgeving van het kantoor van Aberfeld. Aangezien directie en medewerkers dagelijks vanuit Haarlem in overvolle treinen naar Amsterdam moesten reizen is uiteindelijk besloten om te kiezen voor een nieuw kantoor aan het Wilhelminapark 17-G te Haarlem.

De overstap van Amsterdam naar Haarlem is zeker niet lichtzinnig besloten. Medewerkers als Han Vermeulen en Andre van Eerden werken al meer dan 40 jaar in Amsterdam. Zij hebben op de effectenbeurs op Beursplein 5 gewerkt en op de Optiebeurs aan het Rokin. Beide zullen hun vaste “stekkies” missen, zoals café Hoppe en Luxemburg, de Industriële club of deze zomer de terrasjes op Rembrandt- en Leidseplein.

Voor André van Eerden is de verhuizing ook een beetje thuiskomen. André is geboren in Haarlem en actief binnen Haarlemse verenigingen. Momenteel is hij bestuurder van de Zonnebloem regio Haarlem. In het verleden heeft André in het bestuur gezeten van voetbalclub HFC Haarlem en de VVD afdeling Haarlem.

Aberfeld Vermogensbeheer is een traditionele vermogensbeheerder die vermogens beheert van particuliere beleggers. Aberfeld heeft 2 directieleden en 2 medewerkers.