Verhalenwedstrijd, doe je mee?

In samenwerking met de gemeente Haarlem verzorgen De Verhalenmakers een verhalenwedstrijd rondom het thema “het jaar van de ontmoeting”. Deze wedstrijd loopt t/m/ 19 juni.

Schrijf een (kort) verhaal over een bijzondere ontmoeting in Haarlem en doe mee met de verhalenwedstrijd!

2017 is door de Haarlemse Gemeenteraad uitgeroepen tot Jaar van de Ontmoeting. Op de website van Haarlem Ontmoet staan tal van nieuwe initiatieven waardoor je makkelijk kennis kunt maken met mensen uit de stad. En precies over die activiteiten en ontmoetingen horen De Verhalenmakers graag de verhalen. Doe je mee met de verhalenwedstrijd? Schrijf jouw verhaal over de mooiste, grappigste of meest bijzondere ontmoeting in Haarlem en maak kans op mooie prijzen.

Waarom zou je meedoen?

  • Het is leuk! Heb je het weleens geprobeerd? Een verhaal schrijven en dan vervolgens op de publicatieknop drukken? Dat is best spannend, maar als je eenmaal de reacties krijgt van de lezers is het erg inspirerend.
  • Bekendheid: De meest gelezen verhalen hebben alleen al op onze site 2.000 lezers en tot wel 8.000 views op sociale media. Soms gaan de verhalen verder en worden ze gepubliceerd bij Haarlem Nieuws en Haerlems Bodem.
  • Een podium: Wie weet mag je jouw verhaal voordragen op het podium van de Grote Eenzaamheid Show op dinsdag 16 mei of dinsdag 20 juni.

Een heuse prijs! De verhalen van de nummers 1, 2 & 3 worden in de volgende editie (december 2017) gepubliceerd in het magazine ‘Haarlem Vertelt’ waarvan je ook een exemplaar krijgt toegestuurd.

De link naar de verhalenwedstrijd:
http://verhalenmakers.com/nl/content/verhalenwedstrijd-ontmoeting-haarlem