De Nederlandse Filmnacht

Voor de culties onder ons Haarlemmers organiseert de Filmschuur een Filmnacht. Het evenment vindt plaats op 26 mei en de locatie is natuurlijk…..de Filmschuur.

De avond begint met, hoe kan het ook ander, een film. De nieuwe Nederlandse film ‘Broers’ wordt vertoond. Dit is een film van regisseur Bram Schouw, die ook aanwezig is voor een nagesprek over de film. Na de film en het gesprek met Bram Schouws gaat de avond door met muziek. Het Natte Sokken D-J team (wie kent ze niet?), draait de hele avond. Er is een expositie te zien van Janneke Hopman (ja die ;-), er is een “creative writing performance”waar live verrassende verhalen geschreven worden en er zijn doorlopend korte films te zien van Doculab en de Haarlemse documentaire- en filmmakers.

Kaarten voor de Filmnacht kosten 10 euro of 9 euro met CJP en zijn verkrijgbaar via de website van de Filmschuur, telefonisch of aan de kassa. Vanaf 20:30 uur ben je welkom en de film begint om 21:15 uur. Vanaf 22:00 uur loop je gratis bij het café van de Toneelschuur naar binnen voor het feest van De Nederlandse Filmnacht.

Filmschuur 23 mei 2017

De Nederlandse Filmnacht | 26 mei | Filmschuur, Lange Begijnestraat 9 | 20:30 – 04:00 uur | 10 euro | www.filmnacht.nl