Opbrengst voorstellingen naar slachtoffers

OPBRENGST VOORSTELLINGEN GESCHIEDENIS VAN GEWELD IN HAARLEM NAAR SLACHTOFFERS AARDBEVING MAROKKO

Toneelschuur Producties, Theater Oostpool en de Schuur doneren de opbrengst van de voorstellingen van Geschiedenis voor Geweld in Haarlem aan giro 6868 voor de aardbevingsslachtoffers in Marokko. De voorstelling is 20 tot en met 22 september voor het laatst te zien in de Schuur in Haarlem.


Initiatiefnemer is Abdel Daoudi, regisseur van de voorstelling: “De aardbeving in Marokko heeft niet alleen vrienden en familie van mij getroffen, maar ook dorpen en mensen van elkaar afgesneden. Ik voel me machteloos tegenover dit geweld en maak me zorgen om iedereens geliefden. Als steun doneren we de opbrengsten van de drie voorstellingen in de Haarlemse Schuur van Geschiedenis van Geweld aan het Rode Kruis/giro 6868. Ook het publiek kan ter plekke nog een bijdrage doen via een QR code. Mijn hart gaat uit naar alle slachtoffers.”


Op 8 september is Marokko getroffen door een zware aardbeving. Het aantal slachtoffers is volgens de NOS inmiddels opgelopen tot bijna 3000 doden en meer dan 5500 gewonden. Het Rode Kruis opende giro 6868 om geld in te zamelen.