Is jouw bedrijf al te vinden op Facebook?

Facebook heeft sinds gisteren een nieuwe service gelanceerd. Belangrijk voor ondernemers want deze service is een zoekmachine waarmee je de beste winkel, restaurant of dienst in de buurt kan vinden.

Als je in de zoekresultaten geplaatst wil worden als winkelier of restauranteigenaar dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat je bedrijf op Facebook staat. Daarnaast is het dan erg fijn als mensen recensies over jouw bedrijf plaatsen en je waarderen met sterren. Het bedrijf met de beste recensies en veel sterren staat natuurlijk hoog genoteerd. Aangezien zo’n 6 miljoen Nederlanders tenminste 1 keer per maand op Facebook kijken wordt het steeds belangrijker dat je als bedrijf ook op Facebook vindbaar bent.

Bekijk de service hier maar eens en probeer jou bedrijf te vinden. Mocht je als bedrijf nog niet zichtbaar zijn dan adviseer ik je daar snel verandering in te brengen. Wij kunnen dit voor jouw bedrijf verzorgen en wij kunnen jouw bedrijf op Facebook promoten via onze Twitter account Haarlem.

Neem contact met ons op via andrevaneerden@haarlemszaken.nl

Oh ja, het hoeft niet zo veel te kosten. Reken op een paar tientjes, dat is alles.

Facebook Services