Initiatievencafé 023

Vrijdag 6 oktober 2023 vindt weer een Initiatievencafé plaats waarbij Gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren.

Dit keer verbinden we het café aan hét regionale evenement C the Future, welke op 6 en 7 oktober plaatsvindt op het MAAK-terrein en in de 3D Makers Zone, in de Waarderpolder.

  • Wat: Thema-Initiatievencafé (met name gericht op duurzaamheid, digitalisering en circulariteit)
  • Wanneer: Vrijdag 6 oktober 2023
  • Hoe laat: Van 16.00 – 17.00 uur pitches en van 17.00–18.00 uur regionale netwerkborrel
  • Waar: 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem
  • Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

Als stad en regio staan we voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en circulariteit. De grootste kansen liggen in de maakindustrie, kunststoffen, consumentenartikelen, bouw en voedselindustrie. Heb jij ideeën voor de toekomst van Haarlem en regio? Hoe kan jouw product, idee of dienst bijdragen en wat heb je nodig om dat te realiseren? Kom pitchen en ontvang tips en feedback van aansprekende ondernemers. Maak na afloop kennis met het grote bedrijvennetwerk uit de regio. En voor het meest innovatieve initiatief is een geldprijs te winnen, die je kan helpen je idee een stap verder te brengen.

Het Initiatievencafé
Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem nog mooier, duurzamer of socialer willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, ondernemers, Haarlemmers en belangstellenden uit de (regio)gemeenten samen te brengen en elkaar verder te helpen.

Aanmelden om te pitchen
Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 21 september 2023 en je gaat dan gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman op maandag 25 september van 13.30 – 17.00 uur. Omdat we meer pitchaanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.