Horeca netwerkborrel

Dave Flora van restaurant Plekk organiseerde zijn eerste netwerkborrel voor horecaondernemers. André van Eerden bezocht namens Haarlemsezaken dit geslaagde evenement. 

Buiten regende het pijpenstelen maar binnen in het gezellige restaurant de Plekk aan de Wagenweg was de stemming opperbest. De altijd enthousiaste restauranteigenaar Dave had een mooi gezelschap van Haarlemse horecaondernemers opgetrommeld.

Dave Flora

Dit evenement verdiend opvolging volgens Dave “zou een maandelijks terugkerend evenement moeten worden”. Een soort mini Horecava waarbij de horecaondernemers in Haarlem een borrel met elkaar drinken en elkaars zaken beter leren kennen. Zo zou er ruimte kunnen ontstaan voor samenwerking en dat is handig voor bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop of promotiecampagnes.

Hennie Leeflang, organisator van Haarlem Culinair, was het helemaal eens met Dave hij ziet zeker mogelijkheden voor een regelmatige horeca netwerkborrel. De broers Zekai en Zeki Aksoy van restaurant Peper en Zout genoten van de cocktails die Fever Free verzorgde.

Marnix Karstens-Zekai en Zeki Aksoy en Paul van de Werff

Paul van de Werff, horecacoach, stortte zich op de verse vis die gesponsord werd door DriessenFood.

Paul Brantjes

Twee topwijnkopers, Paul Brantjes, Brantjes wijnimport, en Marnix Kerstens, Kerstens Wijnkopers, schonken topwijnen.

Het was een zeer geslaagde avond die zeker vervolg moet krijgen. Een aanwinst voor de horecaondernemers van Haarlem.