Nieuwe manifestatie Cultuur 023

Nieuwe manifestatie Cultuur 023 wil Haarlemmers laten zien hoe rijk en divers cultureel Haarlem is

Kunst en cultuur is in Haarlem bij wijze van spreken op elke straathoek te zien en te beleven. Acht kleinere Haarlemse culturele instellingen willen van woensdag 20 september tot en met woensdag 18 oktober laten zien hoe rijk en divers cultureel Haarlem is. Tijdens de manifestatie 023 Cultuur staat elke week een ander stadsdeel centraal. In die week openen de culturele organisaties hun deuren voor hun stadsgenoten. 

Over Cultuur 023
De manifestatie Cultuur 023 is een initiatief van Cultuurtuin Haarlem, Verhalenhuis Haarlem, tgLAVA, De Stookkamer, Stichting Kapsalon, de Pletterij, Jansstraat33, het Badhuis en 37PK. Van woensdag 20 september tot en met woensdag 18 oktober kunnen Haarlemmers de kunst in hun buurt en stad in al hun facetten ontdekken. Elke week staat een ander stadsdeel centraal.Van beeldend kunstenaars tot theatermakers en verhalenvertellers. Van expositieruimtes tot podia en muziek. Van films tot literatuur en erfgoed. De initiatiefnemers hopen dat zoveel mogelijk kleinere culturele organisaties hun deuren openen en roept hen op zich aan te melden via https://form.jotform.com/231213399772056 als ze dat nog niet hebben gedaan.

Programma
Meer informatie en het programma staat vanaf september op de nieuwe website 023cultuur.nl. Deze nieuwe gezamenlijke website blijft ook na de manifestatie online en toont de agenda’s van de kleinere Haarlemse culturele organisaties.

Agenda manifestatie

20 september: feestelijke opening in de Pletterij & presentatie van cultuur023.nl

21 t/m 27 september: Noord + Waarderpolder

28 september t/m 4 oktober: Zuid + West

5 t/m 11 oktober: Oost + Schalkwijk

12 t/m 18 oktober: Centrum